Follow Dashboard

Hi. A servant of Allah named Nurul Syafiqah. Call me Syika.Anons and haters are not allowed. I will follow you back :) ,
FACEBOOK♥‿♥

Tagboard




♥No tittle okay?
Tuesday, 13 August 2013 | 04:26 | 0 comments
Hi. Assalamualaikum.

Dahlama takbuka blog. Okay ni semua sebab terlupa password. Hehe lepas raya ni baru la tiba tiba teringat password blog yang comel lotey macam owner dia ni. Eh? Hahaha. Orang lain still main ke blog blog  semua ni? Main ke? Tak kot. Sebab sekarang ni dah muncul wechat,whatsapp, line, kakaotalk semua tu kan? Haaaa nak buat macam mana, jumpa yang baru, yang lama terus dilupakan :( Hahaha Tak adalah, gurau. Okay saje upload gambar tu,tu gambar masa second day raya. Bosan sangatkan. Yela duduk kampung asik makan makan dan makan. Tapi berat tak naik. Tu yang best tu :D Hahaha Okay dahdah. Solat maghrib ni. Bye! c:


Old things